Cum livrăm?

  Orice comandă plasată pe www.dacomag.ro beneficiază de transport pe întreg teritoriul României, indiferent de modalitatea de plată aleasă.

          Modul de derulare al Comenzii:

  • Lansarea comenzii (telefonic sau pe site) - după lansarea comenzii, vei primi un mesaj prin care se confirmă înregistrarea în sistem a comenzii tale.

  • Preluarea comenzilor se face în fiecare zi lucrătoare în intervalul 08:00-14:30. În mod excepțional, site-ul dacomag.ro poate prelua comenzi în zilele de sărbătoare sau în cazul extinderii programului de lucru, acesta fiind comunicat în pagina de contact. În cazul comenzilor plasate în afara programului de lucru, acestea vor fi preluate în următoarea zi lucrătoare;

  • Confirmarea comenzii - vei primi un e-mail informativ care îți va confirma comanda. Un reprezentant de vânzări DACOmag va intra în contact cu tine și te va informa în cazul în care există probleme în legatură cu produsele din comanda ta;

  • Livrarea comenzii - produsele comandate vor intra în procesul de livrare în maxim 48 ore de la confirmarea comenzii.

         Modalități de livrare:

Livrarea se face numai pe teritoriul României, cu ajutorul serviciilor mai jos menționate:

1. Urgent Cargus - în acest caz un agent se va prezenta la adresa indicată de tine pentru a-ți livra coletul. 
Costul pentru această modalitate de transport este de 19 Ron*. Gratuit pentru comenzi peste 150 Ron.

*DACOmag.ro își rezervă dreptul de a alege altă modalitate de livrare în cazul în care localitatea selectată pentru livrare are peste 40 km exteriori, situație în care veți fi contactat de un operator, iar modalitatea de livrare va fi aleasă de comun acord.

*Atenție: Pentru comenzile sub valoarea de 40 Ron (TVA inclus) se percepe o taxă de transport de 23 lei.


2. Coletărie normală prin Poșta Română - cu ridicarea coletului de la cel mai apropiat oficiu poștal, dupa înștiintarea în prealabil prin intermediul unui aviz de primire, adus de factorul poștal.
Costul pentru această modalitate de transport este de 15 Ron*. Gratuit pentru comenzi peste 150 Ron.

*Atenție: Pentru comenzile sub valoarea de 40 Ron (TVA inclus) se percepe o taxă de transport de 23 lei.


          Durata livrării:

  Estimarea noastră privind livrarea, se bazează pe câțiva factori foarte importanți:     

  • intervalul orar la care a fost plasată comanda;

  • distanța de livrare;

  • modalitatea de transport ales de Cumpărător.

Astfel, pentru o comandă plasată în intervalul orar 08:00-14:00, expedierea se va face în aceeași zi, excepție făcând comenzile care au anumite neconformități sau care sunt în așteptarea plății în avans, situație în care veți fi contactat de unul dintre operatorii noștri pentru a rezolva situația.

În cazul în care ați selectat ca modalitate de transport serviciul de curierat, livrarea se va face în 24-48 ore. În mod excepțional, datorită fluxului mari de comenzi în anumite perioade de vârf, pot exista anumite prelungiri ale termenului de livrare, situație în care veți fi anunțat de către un agent vânzări.

În cazul în care ați selectat ca modalitate de transport serviciul poștal, livrarea se va efectua în termen de 3-7 zile lucrătoare.

         Livrarea produselor:

Produsele sunt înmânate sigilate în ambalajul original al producătorului și sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare. Pentru o protecție mai bună a produselor, în unele cazuri le vom expedia cu un ambalaj suplimentar.


         Condiții speciale:

În durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intârzieri, independent de voința noastră sau a societații de curierat precum: condiții meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. În toate aceste cazuri, un reprezentant de vânzări DACOmag, vă va informa și vă va comunica o nouă dată privind efectuarea livrării.


Abonează-te la newsletter:

sus