Pachet Studentul Eminent portocaliu - ghiozdan laptop, caiet, penar, pix, creion mecanic, mine creion, folii, markere

CT5200P/CM107W/GH176/PE538C

Disponibilitate: In stoc

198,27 lei

220,30 lei

-10% reducere

Alerta preț

Alerta de preț

Introdu adresa de e-mail la care să te anunțăm când scade prețul acestui produs.

Trimite

•    Chiar daca sunt accesorii care se schimba de la an la an, rechizitele scolare raman articole esentiale tuturor elevilor si studentilor.  


•    Ghiozdanele au in mod special o influenta foarte mare asupra coloanei vertebrale si din acest motiv, pe langa detaliile care tin de aspectul ghiozdanului, trebuie luate in considerare caracteristicile practice. De aceea, iti propunem un ghiozdan elegant si confortabil, bine compartimentat, cu spatiu suficient pentru rechizite si pentru electronicele specifice varstei: tableta, laptop, etc care poate fi folosit atat la scoala, cat si in micile excursii in care nu vrei sa te desparti de gadget-urile tale. Ai in plus si accesoriile necesare unui student eminent, precum caietul cu 5 subiecte care iti ofera posibilitatea de a tine 5 materii intr-un singur loc.


•    Pachetul contine: 1 ghiozdan (cu compartiment de laptop), 1 caiet 5 subiecte, 1 penar borseta, 1 pix, 1 creion mecanic 0.7 mm, 1 set mine creion 0.7 mm, 1 creion mecanic metalic 0.5 mm, 1 set mine creion 0.5 mm, 1 set markere evidentiatoare set 4, 1 set folii A4.

Specificații

Tip produsAccesorii
CuloarePortocaliu

Produse din aceeasi categorie

Vezi mai multe produse

Review-uri (0)

 

Istoric navigare

Branduri de top

Vezi toate brandurile

Abonează-te la newsletter:

sus