ba9b9fb070fc0ec1976cd98ab7187abe.jpg  Produsele noastre înseamnă mai mult decât papetărie, înseamnă BUCURIE!

Tot mai mult oamenii iși doresc ca brandurile pe care le cumpară să le transmită ceva.

De aceea, ne-am propus ca brandul propriu DACO să fie un astfel de brand.

Produsele au denumiri simpatice, unele dintre ele au ghicitori, glume, design-uri jucăușe, au culoare, încearcă să transmită ceva. Ne propunem să transmitem bucurie prin aceste produse.

În aceste vremuri care nu sunt dintre cele mai liniștite, dorim să aducem zâmbete, în special copiilor care folosesc rechizitele școlare.

Suntem deschiși propunerilor care vă aduc... BUCURIE. Nu promitem că le îndeplinim, promitem că ne străduim.
Dorim ca magazinul nostru DACOmag să-și atingă ținta: să aducă BUCURIE!

       De ce să cumperi de la noi?

Iată câteva avantaje care sperăm să te convingă:

Branduri proprii – îți punem la dispoziție câteva branduri cu personalitate puternică, simpatice și jucăușe, gândite de o echipă de români pentru români. Ele oferă artă și culoare, transformând arta în joacă!

Stocuri mari – nu va mai trebui să cauți în alte magazine și să aștepți reînnoirea stocurilor produselor tale preferate. Îți oferim siguranța că acestea sunt aproape de tine și că poți să le ai în momentul în care ai nevoie.

Livrare rapidă – produsele comandate îți vor ajunge la ușă in maxim 48 ore. Nu va trebui nici să te deplasezi și nici să aștepți prea mult, ci doar să te bucuri de ele.

Experiență din 1991 – în cei peste 30 de ani de existență am acumulat experiență în anticiparea nevoilor tale, astfel încât lansăm periodic noi produse originale și de calitate care așteaptă să le încerci.

     Fă-i cuiva o BUCURIE astăzi!


Abonează-te la newsletter:

sus