REGULAMENTUL CAMPANIEI „FĂ UN COPIL DIN AFRICA FERICIT”

01 IULIE – 30 SEPTEMBRIE 2017

Prezentul regulament are scopul de a informa cu privire la desfășurarea unei activități publicitare inițiată de către organizator, se adresează potențialilor participanți și totodată, reprezintă o serie de reguli ce trebuie respectate în cadrul acestei activități.

Art. 1. Organizatorul

Organizatorul CAMPANIEI este compania SC Adaconi SRL, cu sediul în Hațeg, str.Ciprian Porumbescu, nr 14H, jud Hunedoara. Campania promoţională se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toţi participanţii.

 

Art. 2. Aria de desfășurare a campaniei promoționale

Campania este organizată și se va desfășura la nivel național.

 

Art. 3. Produse participante

La această CAMPANIE participă ghiozdanele din brand-urile Disney by Daco, Daco, Ecada.

 

Art. 4. Dreptul de participare

La această CAMPANIE poate participa orice persoană fizică sau juridică ce acceptă condiţiile prezentului regulament.

 

Art. 5. Mecanismul CAMPANIEI

Perioada desfăşurării CAMPANIEI este 01 Iulie – 30 Septembrie 2017.

Pentru a participa la CAMPANIA „FĂ UN COPIL DIN AFRICA FERICIT” cumpărătorii trebuie să cumpere un ghiozdan din brand-urile Disney by Daco, Daco, Ecada și să completeze câmpul de comentarii al comenzii cu: „DONEZ GHIOZDANUL MEU PENTRU AFRICA!”. Participanților li se va aplica o reducere de 10% din valoarea ghiozdanului nou pe DACOmag. Acesta va fi trimis cu retur, iar la primirea lui se va dona ghiozdanul cel vechi, al cărui transport va fi suportat de catre noi. Ghiozdanele vechi vor ajunge la sediul firmei Adaconi, responsabila de procesul expedierii lor in Africa.

 

Art. 6. Taxe și impozite                  

Organizatorul se obligă să calculeze, să reţină şi să vireze impozitul datorat pentru veniturile obţinute din aceasta campanie în conformitate cu Legea 571/2003. Orice alte obligaţii de natură fiscală sau de orice altă natură, în legătură cu acestea, fiind în sarcina exclusivă a câştigătorului.

 

Art. 7. Regulamentul promoţiei

Regulamentul oficial al campaniei poate fi obţinut în mod gratuit de către orice solicitant, pe site-ul www.dacomag.ro .

 

Art. 8. Diverse

Prin înscrierea la CAMPANIA „FĂ UN COPIL DIN AFRICA FERICIT” participanţii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

 

Art. 9 Prelucrarea datelor personale

Datele personale furnizate în cadrul comenzii vor fi protejate conform politicii se confidentialitate si securitate DACOmag.


Abonează-te la newsletter:

sus