POLITICA DE RETUR DACOmag

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fară a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail.

Daca vă retrageți, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării in cazul in care greseala ne apartine, in caz contrar se va restitui doar contravaloarea produselor, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.

Vom efectua această rambursare folosind ca si modalitate de plată, cardul online, dupa transmiterea codului IBAN de catre dumneavoastra, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Puteți expedia produsele returnate sau să le înmânați direct la adresa Ciprian Porumbescu 14G, 335500, Hațeg, Jud. Hunedoara fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

În caz contrar, va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților si funcționării produselor.

Costul transportului pentru retur va fi suportat de client in cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de catre client, iar daca produsul prezinta neconformitati precum: defect din fabrica, deteriorare in urma transportului, descrierea produsului nu corespunde cu caracteristicile acestuia, costul o sa fie suportat de catre vanzator. 

Cost transport = 19 Ron cu TVA

Pentru returnarea produselor ne puteți contacta telefonic la numărul 0354 880 442 sau 0769 087 442.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

CONDIȚII DE GARANȚIE

Toate produsele comercializate de DACOmag.ro beneficiază de garanție pentru o perioadă de 30 zile de la data achiziției.

Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, rupturi, crăpături, ciobiri, componente/piese arse, pierdute, plesnite, etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate, produsele utilizate în condiții neadecvate (încărcarea produsului cu greutăți prea mari, tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice etc.), pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul produselor, intervenția mecanică sau plastică asupra produselor, sau orice intervenții din exterior constatate în urma evaluării produsului care se dorește a fi înlocuit/returnat.

Condiții de garanție ghiozdane și genți:

În cazul unei exploatări corecte, durata medie de utilizare a produsului este de cel puțin 1 an. Posesorul are dreptul, conform drepturilor consumatorilor prevazute de O.G.21/1992 și Legii 449/2003, în mod gratuit la:

  • Repararea produsului cumpărat

  • Înlocuirea integral a produsului, dacă acesta nu poate fi reparat cu respectarea art. 11 din legea 449/2003. Repararea sau înlocuirea, se va face într-o perioadă de 15 zile de la data constatării defecțiunii sau, după caz, stabilită de comun acord între vânzător și cumpărător.

Produsul va pierde garanția dacă defecțiunea este cauzată de folosirea improprie, bruscă sau neatentă sau dacă se încercă repararea lui de către persoane neavizate.

Condiții de garanție calculatoare:

În cazul unei exploatări corecte, durata medie de utilizare a produsului este de cel puțin 5 ani. Asigurăm service gratuit în perioada de garanție și contra-cost în perioada de post garanție la sediul distribuitorului autorizat “SC Adaconi SRL” str. C. Porumbescu, nr 14 G Hațeg.

Posesorul are dreptul, conform drepturilor consumatorilor prevăzute de O.G.21/1992 și Legii 449/2003, în mod gratuit la:

  • Repararea produsului cumpărat

  • Înlocuirea integral a produsului, dacă acesta nu poate fi reparat cu respectarea art. 11 din legea 449/2003. Repararea sau înlocuirea, se va face într-o perioadă de 15 zile de la data constatării defecțiunii sau, după caz, stabilită de comun accord între vânzător și cumpărător.

Produsul va pierde garanția dacă defecțiunea este cauzată de folosirea improprie, bruscă sau neatentă sau dacă se încercă repararea lui de către persoane neavizate.

Nu intră în regim de garanție bateria consumată, ecranul sau carcasa spartă.

În interiorul Uniunii Europene, acest produs trebuie colectat la sfârșitul ciclului său de viață.

Coșul de gunoi barat indică faptul că produsul nu se aruncă la gunoiul municipal nesortat, el se va depune la un centru de colectare al deșeurilor DEE, sau va fi dat la schimb în momentul achiziționării unui alt calculator, într-un magazin care comercializează acest produs.


Abonează-te la newsletter:

sus