Toate produsele comercializate de DACOmag.ro beneficiază de garanție pentru o perioadă de 30 zile de la data achiziției.

Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, rupturi, crăpături, ciobiri, componente/piese arse, pierdute, plesnite, etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate, produsele utilizate în condiții neadecvate (încărcarea produsului cu greutăți prea mari, tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice etc.), pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul produselor, intervenția mecanică sau plastică asupra produselor, sau orice intervenții din exterior constatate în urma evaluării produsului care se dorește a fi înlocuit/returnat.

Condiții de garanție ghiozdane și genți:

În cazul unei exploatări corecte, durata medie de utilizare a produsului este de cel puțin 1 an. Posesorul are dreptul, conform drepturilor consumatorilor prevazute de O.G.21/1992 și Legii 449/2003, în mod gratuit la:

  • Repararea produsului cumpărat

  • Înlocuirea integral a produsului, dacă acesta nu poate fi reparat cu respectarea art. 11 din legea 449/2003. Repararea sau înlocuirea, se va face într-o perioadă de 15 zile de la data constatării defecțiunii sau, după caz, stabilită de comun acord între vânzător și cumpărător.

Produsul va pierde garanția dacă defecțiunea este cauzată de folosirea improprie, bruscă sau neatentă sau dacă se încercă repararea lui de către persoane neavizate.

Condiții de garanție calculatoare:

În cazul unei exploatări corecte, durata medie de utilizare a produsului este de cel puțin 5 ani. Asigurăm service gratuit în perioada de garanție și contra-cost în perioada de post garanție la sediul distribuitorului autorizat “SC Adaconi SRL” str. C. Porumbescu, nr 14 G Hațeg.

Posesorul are dreptul, conform drepturilor consumatorilor prevăzute de O.G.21/1992 și Legii 449/2003, în mod gratuit la:

  • Repararea produsului cumpărat

  • Înlocuirea integral a produsului, dacă acesta nu poate fi reparat cu respectarea art. 11 din legea 449/2003. Repararea sau înlocuirea, se va face într-o perioadă de 15 zile de la data constatării defecțiunii sau, după caz, stabilită de comun accord între vânzător și cumpărător.

Produsul va pierde garanția dacă defecțiunea este cauzată de folosirea improprie, bruscă sau neatentă sau dacă se încercă repararea lui de către persoane neavizate.

Nu intră în regim de garanție bateria consumată, ecranul sau carcasa spartă.

În interiorul Uniunii Europene, acest produs trebuie colectat la sfârșitul ciclului său de viață.

Coșul de gunoi barat indică faptul că produsul nu se aruncă la gunoiul municipal nesortat, el se va depune la un centru de colectare al deșeurilor DEE, sau va fi dat la schimb în momentul achiziționării unui alt calculator, într-un magazin care comercializează acest produs.


Abonează-te la newsletter:

sus