După adăugarea produselor dorite in coș, trebuie să selectați detaliile de facturare, modalitățile de plată (Ramburs, Card Online, Ordin de Plată) și modalitatea de livrare preferată (Urgent Cargus, Poșta Română).

Plata Ramburs:

La selectarea acestui tip de plată, valoarea comenzii va fi achitată în numerar la livrarea coletului, către agentul de curierat care efectuează livrarea.

Plata prin Card Online:

La selectarea acestui tip de plată veti fi redirecționat către o pagină securizată, unde veti introduce datele cardului (nume, prenume posesor card, data expirării cardului, numărul cardului, codul CVV2 sau CVC2 și parola 3D secure, în cazul în care aveți un card înrolat în sistemul 3D Secure).

Dacă informațiile furnizate sunt corecte și dacă în contul de card aveți fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, veți primi un mesaj de aprobare a tranzacției. În acest moment suma aferentă tranzacției este blocată (nu o puteți folosi), fără a fi încă debitată de pe cardul Dvs.

Comerciantul este notificat de aprobarea comenzii și pregătește livrarea. După efectuarea livrării și notificarea acesteia către procesator, se debitează efectiv suma blocată de pe cardul dumneavoastră. Atunci când trimiteți o comandă online, completați cu atenție toate datele personale cerute in formularul de comandă.

Plata prin Ordin de Plată:

Aceasta se face doar in baza facturii proforme emise de DACOmag, in urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări.

Livrarea mărfii se face după confirmarea plății proformei emise, in contul de mai jos.

Pentru a vă putea trimite comanda în cel mai scurt timp, vă rugăm să ne trimiteți dovada plății la adresa de mail contact@dacomag.ro.

Nume firmă: SC ADACONI SRL

Cont lei: RO88BRDE220SV04303422200

Banca: BRD HATEG

Cod Unic de Înregistrare: RO2143414

Nr. Reg. Comerțului: J20/1347/1991


Abonează-te la newsletter:

sus