Cum livrăm?

  Orice comandă plasată pe www.dacomag.ro beneficiază de transport pe întreg teritoriul României, indiferent de modalitatea de plată aleasă.

          Modul de derulare al Comenzii:

  • Lansarea comenzii (telefonic sau pe site) - după lansarea comenzii, vei primi un mesaj prin care se confirmă înregistrarea în sistem a comenzii tale.

  • Preluarea comenzilor se face în fiecare zi lucrătoare în intervalul 08:00-14:30. În mod excepțional, site-ul dacomag.ro poate prelua comenzi în zilele de sărbătoare sau în cazul extinderii programului de lucru, acesta fiind comunicat în pagina de contact. În cazul comenzilor plasate în afara programului de lucru, acestea vor fi preluate în următoarea zi lucrătoare;

  • Confirmarea comenzii - vei primi un e-mail informativ care îți va confirma comanda. Un reprezentant de vânzări DACOmag va intra în contact cu tine și te va informa în cazul în care există probleme în legatură cu produsele din comanda ta;

  • Livrarea comenzii - produsele comandate vor intra în procesul de livrare în maxim 48 ore (pentru zilele lucrătoare) de la primirea emailului de confirmare a comenzii.

         Modalități de livrare:

Livrarea se face numai pe teritoriul României, cu ajutorul serviciului de curierat GLS Romania sau prin intermediul Poștei Române (serviciul Stai Acasă Plus) - un agent se va prezenta la adresa menționată în comandă pentru a livra coletul. În ambele cazuri coletul poate fi urmarit prin sistemul Track & Trace.

Livrarea se face în mod gratuit prin Poșta Română pentru comenzi de minim 150 Ron (TVA inclus), sau prin GLS pentru comenzi de minim 300 Ron (TVA inclus). 

Costul livrarii pentru comenzile cu valoare totală cuprinsă între 0 și 149.99 Ron (Tva inclus) este de 12 Ron (prin Poșta Română, livrare în 2-4 zile lucrătoare) sau 19 Ron (prin GLS, livrare în 1-2 zile) pentru comenzile cu valoare totală cuprinsă între 0 și 299.99 Ron (Tva inclus)

*Nu sunt percepute taxe pentru kilometri suplimentari sau alte costuri de transport.

          Durata livrării:

  Estimarea noastră privind livrarea, se bazează pe câțiva factori foarte importanți:     

  • intervalul orar la care a fost plasată comanda;

  • distanța de livrare

  • GLS - 1-2 zile lucratoare

  • Posta Romana - 2-4 zile lucratoare

Astfel, pentru o comandă plasată în intervalul orar 08:00-14:00, expedierea se va face în aceeași zi, excepție făcând comenzile care au anumite neconformități sau care sunt în așteptarea plății în avans, situație în care veți fi contactat de unul dintre operatorii noștri pentru a rezolva situația.

Dupa preluarea coletului de catre curier, livrarea se va face în 24-48 ore (GLS) sau 48-72 ore (Poșta Română). În mod excepțional, datorită fluxului mare de comenzi în anumite perioade de vârf, pot exista anumite prelungiri ale termenului de livrare, situație în care veți fi anunțat de către un agent vânzări.

         Livrarea produselor:

Produsele sunt înmânate sigilate în ambalajul original și sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare. Pentru o protecție mai bună a produselor, în unele cazuri le vom expedia cu un ambalaj suplimentar.


         Condiții speciale:

În durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intârzieri, independent de voința noastră sau a societații de curierat precum: condiții meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. În toate aceste cazuri, un reprezentant de vânzări DACOmag, vă va informa și vă va comunica o nouă dată privind efectuarea livrării.


Abonează-te la newsletter:

sus